Over ons

Bedankt voor uw interesse in onze winkel. Hieronder kunt u meer informatie en de geschiedenis van onze winkel terugvinden.  

Reeds 40 jaar uw fietsenwinkel.

Fietsen MB werd in 1977 opgericht door Matthy Briers en Monique Scheys. Monique is de dochter van een fietsengroothandelaar (Rene Scheys). Monique en Matthy hebben via daar de 'fietsenmicrobe' doorgekregen. In de eerste jaren waren de winkel en de herstelplaats beiden gevestigd in huisnummer 15. Wegens de vele vraag naar fietsherstellingen werd nadien het huis nummer 14 aangekocht dat ingericht werd om de vele herstellingen te kunnen uitvoeren. 

In het jaar 2000 is de winkel volledig gerenoveerd geweest om klaar te zijn voor de toekomst. Matthy en Monique zijn sinds 2019 uit de winkel gegaan en ze hebben de zaak doorgegeven aan hun neef Michel Roelandt en zijn vrouw Wendy Van Akoleyen. Michel is de kleinzoon van de fietsgroothandelaar Rene Scheys en heeft via hem en via zijn tante en nonkel de liefde voor het vak doorgekregen.

Vernieuwen...

Bij fietsen MB proberen we altijd mee te gaan met de nieuwste trends. Daarom worden er ook geregeld nieuwe merken toegevoegd aan ons gamma. Vroeger was de 'klassieke' fiets de meest verkochte fiets, nadien kwamen daar de mountainbikes bij. En tegenwoordig is de elektrische fiets aan een grote opmars bezig. Omdat we ons constant bijscholen, de meeste fietsbeurzen bezoeken en ons inlezen in de vakliteratuur kunnen we onze klanten de meest relevante merken en producten aanleveren waar we zelf ook achter kunnen staan. Onze fietsen zijn daarom ook van de hoogste kwaliteit en de bijhorende service ook. 

Hier kan u ons terugvinden.

Hieronder vind u het adres van onze winkel en onze adresgegevens.

FietsenMB

Deurnestraat 15 - 2640 Mortsel

+32 (0)3 440 48 83

Zou u graag meer weten over onze fietsen? Dan kan u ons vrijblijvend contacteren.